Accusingly Interlocking Rounding

Im Losing You

Drömjobb

Jag jobbar med att försöka rädda företag som håller på att konka eller som det inte går så himla bra för helt enkelt och det är ju inte direkt ett jobb för alla. Man måste vara ganska hård, rak, och ibland kan man framstå som lite elak och det är ju inte något som man kanske vill alltid men om man har detta jobbet så måste man faktiskt det. 
När jag ta på mig en ny kund så frågar jag alltid vad som betyder mest för dom antigen - pengarna eller kunderna. Och om dom svarar kunderna så kan jag tyvärr inte jobba med dom. Det finns inget jag kan, med mina tjänster, göra för att hjälpa deras företag. Men om dom däremot säger att dom vill tjäna pengar, du, då har dom kommit helt rätt för det kan jag verkligen hjälpa dom med. 

Jobbet kan vara lite stressfullt från tid till tid, men det är också väldigt roligt. Det är roligt när man kommit in i det, när man är mitt pep i ett projekt och se hur man klarar sig ur deras knipa. Jag tror att den största nyckeln är att jobba med säljutveckling, för inget företag är starkare än sin sämsta säljare helt enkelt. Man måste sälja in sin produkt till olika ställen för att. få det att fungera. Har man inga konsumenter så kan man ju bara packa i hop sitt pick och pack och lägga ner företaget helt enkelt. Men sen så tror jag också att man inte kan sälja på för mycket för att man får inte växa för snabbt. Då blir det nämligen också problem på vägen. Det måste finnas tillräckligt med folk för att kunna leverera produkten på det sätt som lovas när man säljer helt enkelt. Och det är något många glömmer bort.